Long DENSA Test (only for smart people)

Long DENSA test — only for smart people

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

8. What was the President’s Name in 1975?

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Here are the Answers: (No peeking!)

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

Answer: Johnny, of course.

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn’t discovered yet. [You’re not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: None. There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere.

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President’s Name in 1975?

Answer: Same as is it now – Donald Trump

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

IMPOSSIBILITIES IN THE WORLD

1) You can’t count your hair.

2) You can’t wash your eyes with soap.

3) You can’t breathe through your nose when your tongue is out.

Put your tongue back in your mouth, you silly person.

Ten (10) Things I know about you.

1) You are reading this.

2) You are human.

3) You can’t say the letter ”P” without separating your lips.

4) You just attempted to do it.

6) You are laughing at yourself.

7) You have a smile on your face and you skipped No. 5.

8) You just checked to see if there is a No. 5.

9) You laugh at this because you are a fun loving person & everyone does it, too.

10) You are probably going to send this to see who else falls for it.

Extra Credit-

SEE IF YOU CAN FIGURE OUT WHAT THESE SEVEN WORDS ALL HAVE IN COMMON?

1. Banana

2. Dresser

3. Grammar

4. Potato

5. Revive

6. Uneven

7. Assess

Give it another try.

Look at each word carefully. You’ll kick yourself when you discover the answer.

REMEMBER I ONLY SENT THIS TO MY SMART FRIENDS – NOW DON’T LET ME DOWN

No, it is not that they all have at least 2 double letters.

Answer is below!

Answer:
In all of the words listed, if you take the first letter, place it at the end of the word, and then spell the word backwards, it will be the same word!

Related Posts

A farmer found black eggs and when THIS hatched he was seriously scared!

American farmer John owns a vast piece of land that includes his cozy home, a vibrant vegetable garden, and a flourishing orchard. Right next to his house,…

Coach Was Furious When His Players Disrespected National Anthem, So He Does THIS To Teach Them A Lesson!

Rude players showed disrespect during the National Anthem. Now watch what the coach does This is how you coach basketball. It begins before you even touch the…

He Puts a Ring from a Tree Trunk on a Record Player. This Is the Most Extraordinary Sound of Nature I Have Ever Heard.

So much beauty surrounds us in nature, from the animal kingdom to the plant kingdom. People are most appreciative of what they see in nature, but not…

Waitress gets ‘$0’ tip on ‘$187’ bill, turns heads after making Facebook post ,in response.

If you choose to enter the restaurant industry, particularly as a waiter or waitress, you should be aware of the challenges that come with it. These include…

A Father’s Incredible Journey: Reuniting with His Long-Lost Son

Daniel’s journey is a poignant reminder of the resilience of the human spirit and the enduring power of love. From the depths of heartbreak to the heights…

The “Boy Scouts” have lost fourteen sponsors just since the announcement of changing their name.

The “Boy Scouts” have lost fourteen sponsors just since the announcement of changing their name. The “Boy Scouts” have lost fourteen sponsors just since the announcement of…