Arti në zi! Ndërron jetë aktori i njohur i humorit ….

Është ndarë nga jeta në moshën 73-vjeçare, aktori i njohur i humorit Zef Deda.

U shua sot, por Zef Deda ishte një nga komedianët

më të mirë të vendit, i cilësuar edhe si Charlie Chaplin i Shqipërisë.

Deda lindi në Shkodër më 27 korrik 1950 dhe është shkolluar po aty e më pas për të kaluar në politeknikumin e ndërtimit në Tiranë, e për të vijuar me gjuhë-letërsinë, të cilën nuk e mbaroi dot.

Aktori i madh ka punuar për vite të tëra në Teatrin Migjeni të Shkodrës. Talenti i tij spikat që në moshë të vogël. Me një shkathtësi dhe me një plastikë të shkelqyër psiko-fizike ai arriti të realizonte qindra figura artistike.

Pas një shkeputje prej 6 vitesh, për shkak te emigrimit jashtë atdheut, ai kthehet në vitin 1996 në Shqipëri për të ushtruar profesionin e aktorit.

Deda ishte i martuar me Rozina Dedën dhe dy djemtë e tyre janë aktori i mirënjohur Julian Deda dhe Marjan Deda.

Zef Deda ka interprertuar shumë komedi si: “Vëllai nga babai”, “Kollovari”, “Big Brother Shkodra 1”, “Big Brother Shkodra 2”, etj.

Kunati i shokut Xhemal,
Kola i dritave,
Charlie Chaplin (imitim) ,
Kusheriri nga Amerika,
Altini (altufi) Dhjetra emisjone per femije,
Ne filmin “gjurme ne kaltersi” 1981, etj.

Related Posts

A farmer found black eggs and when THIS hatched he was seriously scared!

American farmer John owns a vast piece of land that includes his cozy home, a vibrant vegetable garden, and a flourishing orchard. Right next to his house,…

Coach Was Furious When His Players Disrespected National Anthem, So He Does THIS To Teach Them A Lesson!

Rude players showed disrespect during the National Anthem. Now watch what the coach does This is how you coach basketball. It begins before you even touch the…

He Puts a Ring from a Tree Trunk on a Record Player. This Is the Most Extraordinary Sound of Nature I Have Ever Heard.

So much beauty surrounds us in nature, from the animal kingdom to the plant kingdom. People are most appreciative of what they see in nature, but not…

Waitress gets ‘$0’ tip on ‘$187’ bill, turns heads after making Facebook post ,in response.

If you choose to enter the restaurant industry, particularly as a waiter or waitress, you should be aware of the challenges that come with it. These include…

A Father’s Incredible Journey: Reuniting with His Long-Lost Son

Daniel’s journey is a poignant reminder of the resilience of the human spirit and the enduring power of love. From the depths of heartbreak to the heights…

The “Boy Scouts” have lost fourteen sponsors just since the announcement of changing their name.

The “Boy Scouts” have lost fourteen sponsors just since the announcement of changing their name. The “Boy Scouts” have lost fourteen sponsors just since the announcement of…